Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging
Bezoek onze locatie
Spoorakkerweg 1, Udenhout
Bel ons
013-5110050
Stuur ons een e-mail
info@fysiotherapiefeelgood.nl
Bekijk onze facebook
Facebook

Update Corona Virus: 24 maart 2020

Lieve mensen,

Zoals velen van jullie gisteren hebben vernomen in de persconferentie van het ministerie moeten wij onze deur als fysiotherapeut voor face-to-face behandelingen sluiten tot zeker 6 april. Face – to – Face behandelingen zijn namelijk per direct tot 6 april verboden.

Wij zullen degenen die nog een geplande afspraken hebben staan bij onze praktijk telefonisch benaderen voor het verzetten van de afspraak.

Concreet betekent dit dat we u alleen nog consulten kunnen aanbieden per telefoon of in de vorm van een videoconsult. In uitzonderlijke gevallen kan door de huisarts bepaald worden dat een behandeling noodzakelijk is en kan er alleen onder strikte voorwaarden behandeld worden.

Voor eventuele vragen of spoed kunt u ons bereiken op info@fysiotherapiefeelgood.nl of telefonisch via 013-5110050. Wij zijn van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar, buiten deze tijden mag u de voicemail inspreken.

Hopelijk tot snel, houd rekening met elkaar en volg de richtlijnen van het RIVM!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Feelgood 

Update coronavirus

Wel klachten

Om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen, vragen wij u om niet naar de praktijk te komen als u één of meerdere van de volgende symptomen heeft:

  • Verkoudheid
  • Hoesten, kuchen of niezen
  • Loopneus
  • Keelpijn
  • Koorts
  • Familieleden die ziek zijn
  • Kortademigheid
  • Hoofdpijn
  • Branderige ogen
  • Vermoeidheid
  • Diarree

Als alternatief kan er een digitale afspraak gemaakt worden; een videocall.

Geen klachten

Heeft u geen klachten? In de praktijk behandelen we zoveel mogelijk hands-off met 1,5 meter afstand.

Wanneer er nieuwe richtlijnen bekend zijn, laten wij u dat weten.

Team Fysiotherapie Elegance & Feelgood

Saskia, Wouter, Bas, Sanne, Sjoerd en Marieke

Update: Corona

Beste cliënt,

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt vanwege het Corona virus. Graag informeren wij u daarom over onze voorzorgsmaatregelen.

Vooralsnog gaan de activiteiten op de praktijken van Fysiotherapie Elegance en Fysiotherapie Feelgood gewoon door, met uitzondering van de activiteiten in het zwembad.

Wel vragen wij uw aandacht voor het volgende:

  • Blijf thuis bij klachten zoals: neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Bel met de huisarts als bovenstaande klachten verergeren.
  • Probeer indien mogelijk alleen naar de praktijk te komen, neem als dat kan geen partner of andere mensen mee naar de praktijk.
  • Beperk de tijd op onze locatie. Probeer indien mogelijk na het bezoek direct weer naar huis te gaan .
  • Wij vragen u om een eigen handdoek mee te nemen voor uw behandeling.
  • Wij vragen om uw begrip als uw afspraak wordt afgezegd als onze therapeut ziek is.

Verder zorgen wij voor de nodige maatregelen om de gezondheid van u en onze therapeuten te beschermen:

  • Aangescherpte hygiënemaatregelen
  • Tijdelijk geen koffie, thee en water in de wachtkamer
  • Het speelgoed is tijdelijk opgeruimd
  • Onze stoelen zetten we verder uit elkaar om contact te minimaliseren

Alternatieve mogelijkheden

Voor een ieder die niet naar de praktijk wil of kan komen vanwege het Corona virus, kunnen wij een alternatief bieden. U kunt bij ons een afspraak maken voor een online consult. Via een videoverbinding nemen wij contact met u op zodat u uw oefentherapie kunt continueren met begeleiding. Daarnaast verzorgen wij een oefenschema voor u, welke u middels een gratis app op uw telefoon kunt inzien. Natuurlijk is het ook mogelijk om een telefonisch consult met een therapeut in te plannen. Raadpleeg uw therapeut om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar per mail of telefoon. De kosten voor een online consult worden ook gewoon door uw zorgverzekeraar vergoed.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en wij volgen de adviezen van het RIVM, de GGD en het KNGF nauwkeurig op.

 

Team Fysiotherapie Elegance en Feelgood

Nieuwe wet AVG

Beste heer/mevrouw,

Het team van Fysiotherapie Feelgood, Spoorakkerweg 1, 5071 NC te Udenhout, hecht veel waarde aan uw privacy. Via deze verklaring wijzen wij u op uw rechten en de wijze waarop wij omgaan met uw gegevens.

Als fysiotherapiepraktijk zijn wij genoodzaakt om gegevens van u te verwerken voor de juiste behandeling en om volgende de wettelijke eis (WGBO). Wij vragen daarom om uw persoonsgegevens (naam, geboortedatum, adres, BSN, documentnummer op legitimatiebewijs, emailadres, telefoonnummer) om u te kunnen identificeren en contact met u op te kunnen nemen.
Daarnaast vragen wij ook om uw medische gegevens (Huisarts, zorgverzekeraar en polis, uw medische voorgeschiedenis, eventuele medicatie, de klachten waarmee u nu naar de fysiotherapeut komt, het verloop van deze klachten en de uitslagen van eventuele fysiotherapeutische testen). Deze gegevens gebruiken wij voor het stellen van de juiste fysiotherapeutische diagnose en voor het inzetten van de juiste behandeling. Er kan hierover overleg plaatsvinden met uw huisarts/specialist/verwijzer/een andere collega. U heeft recht op inzage, rectificatie, overdraagbaarheid en vernietiging(tot het wettelijk minimum) van deze gegevens.

De gegevens die wij verwerken hebben wij ontvangen via uzelf, uw zorgverzekeraar, uw huisarts/specialist/verwijzer en eventueel een werkgever/arbodienst/UWV/schadeverzekeraar/intermediair. Voor deze gegevens hebben wij een bewaartermijn van 15 jaar, hierna worden deze gegevens vernietigd.

Voor de juiste verwerking van uw gegevens werken wij samen met externe partijen, namelijk:

– Uw zorgverzekeraar; Uw zorgverzekeraar kan bepaalde (behandel)gegevens opvragen.
– Interne audits door collega fysiotherapeuten binnen onze praktijk.
– Intramed; Het Elektronisch Patiëntendossier dat wij gebruiken voor het verwerken van uw gegevens.
– Physitrack; Voor het eventueel versturen van huiswerkoefeningen via een app.
– Landelijke Database Fysiotherapie; Hierbij worden uw gegevens geanonimiseerd en samen met de gegevens van patiënten over heel Nederland vergeleken.
– Qualiview; Het klantenbeoordelingssysteem wat u een kwaliteitsvragenlijst kan sturen.
– Ter verbetering van de zorg doen wij soms mee met een pilot waarin gekeken wordt naar een specifiek onderdeel van uw geanonimiseerde gegevens.

Met deze partijen hebben wij een verwerkingsovereenkomst, en worden uw gegevens met vertrouwen (en zo mogelijk anoniem) behandeld.

Wanneer u een klacht heeft over het gebruik van uw gegevens dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Saskia Ijsseldijk is hiervoor onze contactpersoon. Komen we er samen niet uit? Dan heeft u het recht om een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Fysiotherapie Feelgood neemt uw privacy uiterst serieus en zal er daarom ook voor zorgen dat uw gegevens met vertrouwen worden behandeld.