Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging
Bezoek onze locatie
Spoorakkerweg 1, Udenhout
Bel ons
013-5110050
Stuur ons een e-mail
info@fysiotherapiefeelgood.nl
Bekijk onze facebook
Facebook

Update Corona Virus: 24 maart 2020

Lieve mensen,

Zoals velen van jullie gisteren hebben vernomen in de persconferentie van het ministerie moeten wij onze deur als fysiotherapeut voor face-to-face behandelingen sluiten tot zeker 6 april. Face – to – Face behandelingen zijn namelijk per direct tot 6 april verboden.

Wij zullen degenen die nog een geplande afspraken hebben staan bij onze praktijk telefonisch benaderen voor het verzetten van de afspraak.

Concreet betekent dit dat we u alleen nog consulten kunnen aanbieden per telefoon of in de vorm van een videoconsult. In uitzonderlijke gevallen kan door de huisarts bepaald worden dat een behandeling noodzakelijk is en kan er alleen onder strikte voorwaarden behandeld worden.

Voor eventuele vragen of spoed kunt u ons bereiken op info@fysiotherapiefeelgood.nl of telefonisch via 013-5110050. Wij zijn van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar, buiten deze tijden mag u de voicemail inspreken.

Hopelijk tot snel, houd rekening met elkaar en volg de richtlijnen van het RIVM!

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Feelgood 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *